Home   neraboti.com     "Валикомерс" - Информационен портал

Излекувай душата си!
Орлин Баев - Хипноза и Невро Лингвистично Програмиране

Рак на белия дроб - уроци, изводи, излекуване и дългосрочно оцеляване

Когнитивно поведенческа психотерапия

Библиотерапия

Добрият психотерапевт

Йога нидра и използването на биологична обратна връзка ( Биофийдбек )

Орлин Баев - http://orlin.bravehost.com/
Лични страници - http://orlinbaev.blogspot.com/


Хипноза, НЛП, Медитация и Осъзнато сънуване
.
Група - Master Mind - Ефективна Комуникация - водещ Орлин Баев

.
Всяка с ряда, от 19-21ч.,
ул. Коломан 1, комплекс "Славия", под хотел "Шампион", административна сграда на комплекс "Славия", ет.2, кабинет 302
 
 Хипнотични алгоритми на самоувереността

Приложените в текста по-долу хипнотични сесии са фокусирани в разгръщането на автентичната ти самоувереност. Забележи, не толкова или поне не само създаване или изграждане на такава, колкото осъзнаване на вече наличната самоувереност, идваща от дълбините ти!

 Йога на съня (хипнотични сесии). Правени са спонтанно, интуитивно и на мига, според темата и нуждите на присъстващите в залата. В сесиите са вложени похвати от хипнотерапията, невро лингвистичното програмиране, медитативните и съзерцателни школи от изтока, както и опита и самата личност на водещия. Могат да бъдат добро помощно средство в пътя на личностовото развитие и самопознание, както и чудесно допълнение при терапията на тревожни р-ва, водена от психотерапевт. Слушат се удобно легнал или седнал, в състояние на релаксация, хипнотичен и медитативен транс. Редовната практика на йога на съня води до съзнателно привеждане на мозъчните вълни до алфа, тета и делта, при фокусирана будна съзнателност, което позволява дълбинна работа по препрограмиране на паметови следи, целеполагане, трансформация на тревожност в мотивирана смелост, развиване на вибрантна жизнеутвърждаваща радост и спокойствие и качествено цялостно разширяване на себепознанието.
Ползването им по време на шофиране, работа с машини, както и от хора с психотична симпоматика е забранено.
     
  Първа страница сесии ЙОГА НИДРА 2  
  Страница; 1. 2. 3. следваща >>>
     
Дата Сесия Архив за изтегляне Кратко описание на сесия
01.07.2017
Йога нидра 60.mp3 yoga nidra 60.rar
  Хипноза и НЛП 60: Тиха молитва (22 мин.)
Сърдечна молитва, прерастваща в тиха, молитвена сърдечност: исихия/ зен.
01.07.2017
Йога нидра 61.mp3 yoga nidra 61.rar
  Хипноза и НЛП 61: Доверие в процеса (25 мин.)
Смирено, любящо доверие, разтапящо маладаптивните характерови съдържания в характеродинамиката - разтваряне на перфекционизма. Превръщане на мазохизма в себезаявяване. Протичане на любовта, изпълващо оралната празнина до пълен с доверие вътрешен център; Реструктурираща когнитивни динамики молитва; Техника на замаха - психодуховна присадка; Благодарност към симптомите, водещи към смела промяна; Фино доверие в Себе си, Живота, Божественото в хората; Естествено себезаявяване; Живот от сърце.
16.07.2017
Йога нидра 62.mp3 yoga nidra 62.rar
  Хипноза и НЛП 62: Танцът на Духа (29 мин.)
Танцът на Духа; Работа с вътрешното дете; Интуитивна, Милтън Ериксън-ова лингвистика, водеща към вдъхновен живот, от сърце и душа.
16.07.2017
Йога нидра 63.mp3 yoga nidra 63.rar
  Хипноза и НЛП 63: Доверие в посоката (29 мин.)
Доверие в посоката на симптомите, водещи към характерова хармонизация; Милтън Ериксон-ова лингвистика; насочена към учене на вложените в преживяванията ти уроци, в любовта; Естествена хармония; Езиковите модели на силата ти; Спонтанна радост и смисъл в ежедневието.
23.07.2017
Йога нидра 64.mp3 yoga nidra 64.rar
  Хипноза и НЛП 64: Агора страхотна смелост (24 мин.)
Работа с агорафобичните страхове - самотна изоставеност, далеч, тясно, липса на изход; Трудността на тревожното състояние като шанс за характерова синхронизация; Милтън Ериксън-ово задълбочаване на транса, на състоянието на потенциал; Страхът, който е добре дошъл приятел. Работа с вътрешното дете; Дълбоко сигурен в контекста на външната несигурност; Парадоксално намерение - искам още, харесва ми; Хипнотични метафори, водещи към любящата смелост; Работа с вътрешната енергия; Спокойна смелост в ежедневното себепредизвикване, в живота; Шансът да живееш силно и красиво!.
23.07.2017
Йога нидра 65.mp3 yoga nidra 65.rar
  Хипноза и НЛП 65: Регресия - Прогресия - Сега (42 мин.)
Релаксация на тяло, ум, чувства, усещания; Страхът от загубата на контрола в щастието - заливане с доверието на потенциала; Коанът "Кой съм аз?" - отговор отвъд ума; Откриване на базисното убеждение зад външно напрягащата ситуация - падаща стрела, стълба към подсъзнанието; Следване на енергията на базисното вярване; Регресия през времевата линия - слизане през поредица от аналогични патерни, до най-ранните ситуации, заложили проследяваното убеждение; Сприятеляване между съзнанието и подсъзнанието, между социалната личност и вътрешното дете. Отпускане на изтласкващото, дисоцииращо психично налягане; Промяна на отношението, мъдро извличане на опита, пренареждане на спомена; Място на силата. Дисоцииране и асоцииране. ТЕС и прегръдка. Помощници земни и Небесни. Молитва. Напълване с фината сила и смисъла на вечната ти Душа; Хипнотичен пренос на отношение, опит, мъдрост, енергия и преживявания; Излъчване на промененото и резониращо с Бога състояние в сърцето на Мултивърса - мигновено чувстване и преживяване на отговора; От бягство, към оставане в ситуацията, учене и смел живот; Ангелско говорене и прегръдка на вътрешното дете - заливане на цялата времева линия с новите, ангелски убеждения, акордирани с любовта; Прогресия напред, до края на живота ти, на пълното със спокойна сила, себеотносно вярване. Поглед върху този живот, миг преди смъртта - силен живот; Амплифициране на субмодалностите на адаптивното убеждение в настоящето, Сега - ароматът, вкусът, виделината, музиката, консистенцията на самоувереността, сега и завинаги; Една щипка сърдечна молитва, добавена в ястието на любящо самоуверения ти живот; Потупването по рамото ти от Вселената: "Имаш право да живееш силно и смело, с теб съм!"; Самоуверен, по Бога живот!
09.11.2017
Йога нидра 66.mp3 yoga nidra 66.rar
  Хипноза и НЛП 66: Прегръщане на сенките (94 мин.)
Забележка: следвай дихателната практика единствено, ако имаш богат опит с йога пранаяма и интензивни дихателни практики. В противен случай, работи със сесията след 60-тата минута.

Интензивна, предизвикваща дихателна практика, акомпанирана от НЛП водене, фокусирано в експлициране и дезензитизиране на градацията от тревожни наличности и травми: 65 мин.; НЛП технологии - бъдеще, минало, метакогнитивно дисоцииране, място на силата и пренос на състояние на мир и любяща сила; Молитвено преобразуване; Възнамеряване (санкалпа): Ще живея от любов, мъдрост и истина, силно и красиво!; Свободата на творческия живот!
     

Програми за слушане на MP3 аудио файлова за Wondows XP - само ако имате проблеми със слушането на сесиите
MS Windows Media Player 10 - download - за предпочитане, инсталира се много лесно и работи добре
MS Windows Media Player 11 - download - /проверява за валидност на Windows XP/
WINAMP Media Player 5.621 - download -   инсталация, настройки и работа с програмата    /тук за най-новата версия/
VideoLAN - линк към сайта
Други полезни програми от www.neraboti.com
WinRAR  - download - програма за архивиране и разархивирае на файлове инсталация и инструкции за работа
Audio Recorder Deluxe v2.2 - download
Free Audio Recorder - download

www.neraboti.com - Сервиз за компютри, лаптоп, ноутбук, нетбук, LCD/CRT монитори 
За контакти, забележки и въпроси по сайта -
Валентин Василе Tel.: 02 / 868 71 78 - GSM.: 0898 40 65 57 - Mail: vassilev55@gmail.com